Sari la conținut

Au început înscrierile pentru Ediția a X-a Aniversară a Festivalului Internațional Masterclass de Cânt Bizantin de la Iași, 10-14 Iulie 2017

masterclass conferinta lansare foto 15 site

Doamne, ajută!

Sesiunea de înscriere s-a finalizat. Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta pe adresa contact@byzantion.ro.

Anul acesta, organizatorii au pregătit o serie de evenimente cu totul speciale, prin care vom sărbători 10 ani de existență a celui mai mare eveniment de muzică bizantină din țară, alături de Domnia Sa, Panagiotis Neochoritis, protopsaltul Patriarhiei Ecumenice de Constantinopol, și echipa sa, de conf. univ. dr. Maria Alexandru și Echipa de Paleografie a Univ. „Aristotelis” din Tesalonic, precum și de alți invitați surpriză. Ediția a X-a Aniversară este dedicată personalității care a ctitorit proiectul Masterclass-ului de la Iași, Maestrul, Dascălul și Omul Lykourgos Angelopoulos († 2014).

Pe lângă „maratonul” cursurilor practice și teoretice (istorie, muzicologie, paleografie), nu vor lipsi slujbele de priveghere și Concertul Extraordinar din finalul evenimentului. Se anunță o ediție de înaltă ținută academică și o ocazie unică de a ne perfecționa alături de Protopsaltul de Constantinopol. Cei pasionați se pot înscrie completând formularul de mai jos.

Partituri_membru_activ_de_inregistrat_mcb_17_1.pdf

Lasă un răspuns