Sari la conținut

Informații tehnice necesare pentru conectarea la cursurile ONLINE ale Masterclass-ului de Cânt Bizantin de la Iași

mcb2020 afis prescurtare

Dragi participanți la ediția a XIII-a a Masterclass-ului de Cânt Bizantin de la Iași,

Pentru buna desfășurare a evenimentului, reiterăm rugămintea de a descărca și instala pe calculatoarele sau telefoanele dumneavoastră mobile aplicația ZOOM (disponibilă pe www.zoom.us și pe Google Play). Pentru a facilita instalarea programului, puteți consulta și următorul link video.

Vă rugăm să vă înregistrați pe platformă menționând titulatura (dacă e cazul), numele şi prenumele (folosite în formularul de înscriere), oraşul/mănăstirea (în paranteză). Ex: M. Filotheu Bălan (Petru Vodă) sau Prof. Paula Cautiş (Oneşti). 

Recomandarea noastră este să folosiți o conexiune la internet prin cablu pe toată durata desfășurării Masterclass-ului.

Joi, 9 iulie, în intervalul orar 20.00-20.30 vă rugăm să vă conectaţi pe platforma Zoom instalată, folosind acest link sau Meeting ID: 831 2674 5325 și Password: 891160, pentru a efectua o probă tehnică.

Accesul la activitățile din programul MCBIS se va face luni, 13 iulie, începând cu ora 9, folosind același link ca la proba tehnică. Vă rugăm să accesați link-ul cu cel puțin 15 minute înainte de deschidere, pentru a vi se permite accesul în timp util.

Pe durata desfășurării cursurilor și a conferințelor, organizatorii își rezervă dreptul de a menţine închise camera și microfonul tuturor participanților, pentru a asigura calitatea sunetului și a imaginii transmisiunii. Puteti adresa întrebări vorbitorilor folosind funcția de mesagerie instantanee (chat) de pe Zoom.

Vă așteptăm cu drag la un eveniment care vă va îmbogăți în plan spiritual, muzical și intelectual!

Echipa MCB20

Lasă un răspuns